Oud Hollandse spellen zijn perfect voor jong en oud.

oud hollandse spelen.png

Met dit leuke pakket van maar liefst 10 spellen heeft u zeker een leuke dag!

Alle spellen zijn afzonderlijk te huur. 
Heeft u vragen over de huurprijs?
Wilt u uitleg en verdere informatie over de spellen, neem gerust telefonisch contact op met Ria telefoonnummer 0683055853. We maken er samen een passend programma van.

Het spellenpakket : klik op te foto om te vergroten.

  Samenwerkspel
  

Breng de bal helemaal naar de top van dit spel zodat de bal in het midden weer naar beneden valt. Dit spel wordt gespeeld door 2 of 4 spelers die door middel van de handvatten de bal naar boven moeten zien te krijgen. Hoe hogere de bal komt des te moeilijker het is.

Reuze 4 op een rij
  
Gooi je schijfjes door één van de 7 mogelijkheden en proberen 4 schijfjes op een rij te krijgen.Gebaseerd op het vroegere spel, maar alleen dan nu in een reuze variant.Afmeting: +/- 1,5 x 1,5 meter.

Spiraal (groot)
  

Probeer het gehele circuit af te leggen zonder dat je het ijzer raakt.In het circuit zitten een aantal rustpunten.Afmeting: +/- 1,5 x 1,5 meter

Reuze mikado
  

Dit is het bekende spel mikado. Alleen dan in een reuze variant. Deze stokken worden neergegooid waarna je zoveel mogelijk stokken van de stapel af moet zien te krijgen. De stokken mogen echter niet bewogen worden als ze er af gepakt worden. Afmeting: +/- 0,5 meter per stok.

Munt gooien

  

Dit spel is voorzien van een 10-tal gaten waar munten in gegooid moeten worden. Deze munten worden gegooit vanaf een vooraf bepaalde afstand.het moeilijkste/leukste is het om de munten in de kikker te krijgen. Dit levert vanzelfsprekend wel de meeste punten op. Afmeting: +/- 0,5 x 0,5 x 0,9 meter.

Spiegelspel
                                             

Dit tradionele spel zal bij velen een bekende zijn en vaak een lastig te nemen horde. Probeer het parcours te volbrengen door met een pen of potlood binnen de lijnen te blijven. Doordat je in een spiegel kijkt is het lastig om je hersenen je handen de juiste signalen te geven. Het parcours is een A4 papiertje. Afmeting: +/- 0,5 x 0,3 meter.

Ring gooien
  
Gooi de ijzeren ringen om de verschillende paaltjes. De paaltjes hebben verschillende hoogtes wat het extra moeilijk maakt. Ieder paaltje vertegenwoordigt een andere waarde. Zorg er dus voor dat je voor de 100 punten gaat door de ringen over het middelste paaltje te gooien. Afmeting: +/- 0,5 x 0,5 meter.

Oud Hollands kegelspel
  
Probeer alle kegels om te krijgen door de bal een goede zwiep te geven. Doordat de bal aan een touw zit kun je profiteren van de heen- en terugzwaai. Er staan in totaal 9 kegels op een plaat.
Afmeting: +/- 1,5 x 1,5 x 2 meter.

 Voelspel 
                                 

Stop beide handen in deze mysterieus uitziende kist en voel wat er in ligt. Vrijwel alle artikelen kunnen er in geplaatst worden (afhankelijk van de grootte). Hilariteit alom! Afmeting: +/- 1 x 0,8 meter.

 Sjoelbak  
             

De sjoelbak, wie kent hem niet? Probeer de schijven door de gleuven heen te schuiven om zo een zo hoog mogelijke score neer te zetten. 


 
                                              

                                              

« Terug

Bellen? 06-83055853