Altijd wel iets te beleven in de directe omgeving van Herkenhoek

carnaval eindhoven.png

Lampegat de Gekste - Carnaval Eindhoven
20 februari t/m 25 februari 2020

Van 20 t/m 25 februari transformeert Eindhoven zich tot carnavalsstad Lampegat. De stad staat bol van het carnavalsgedruis. In de binnenstad, bij verenigingen in de wijken, in kleine kroegjes of in één van de grote tenten op de Markt, het Wilhelminaplein, het Stadhuisplein of bij hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Kortom van grote georganiseerde feesten tot kleine spontane gezelligheid: er is voor ieder wat wils.

Bekijk de website voor meer info

britisch cars.png

British Cars & Lifestyle in Rosmalen
14 maart t/m 15 maart 2020 | Autotron

Op de beurs staan zo’n 200 standhouders waarmee het verreweg de grootste beurs is uit het Verenigd Koninkrijk. Er is voor ieder wat wils, antiek, kleding, sieraden, boekenkasten, lederen fauteuils, serviezen, stoffen, handgemaakte schoenen, laarzen, marmelade, fudge, delicatessen en volop entertainment zoals: Engelse popsongs en Schotse doedelzak in de Ierse Pub. Maar vooral een beurs met heel veel mooie Engelse klassieke auto’s.

Aanvangstijden

Zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020: 10.00 - 17.00 uur

Bekijk de website voor meer info

band.png

The Bruceband Born To Run
20 t/m 21 maart 2020 | Willem Twee poppodium | Den Bosch

In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen “BORN TO RUN” het licht.

Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raakt. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels.

Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen.

Bekijk de website voor meer info

uitagenda bernheze.png

Evenementen in Bernheze
Uitagenda

Iedere bestemming heeft ze wel: de jaarlijks terugkerende evenementen waar iedereen naar uitkijkt. De events waarover met trots wordt verteld en waarop iedereen zich al maanden zit te verheugen. Ook Bernheze is rijk aan dit soort evenementen. Van Heerlijk Heesch tot de 24-uurs Solexrace, ze zijn zeker een bezoek waard.

Bekijk de website voor meer info

kersouwe.png

Kersouwe Natuurtheater
Ervaar en Geniet

Met toneel en muziek en niet vergeten de after parties.

Er zijn elk jaar vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen. De Kersouwe is een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving.

Bekijk de website voor meer info

Paaspop - 20190419 - 007.jpg

Paaspop
10, 11 & 12 april 2020

In het Paasweekend. Gezelligheid, lol, feest en de beste muziek komen in het eerste festival van het jaar samen. Even eruit met Pasen dan is Paaspop een fantastische bestemming.

Bekijk de website voor meer info

atelier route.png

Open atelierroute Bernheze
Expositiedagen 13 en 19 april 2020

Op maandag 13 april en zondag 19 april 2020 zullen de deuren van ca. 20 Bernhezer kunstenaars weer voor publiek geopend zijn en nodigen zij u uit om tussen 11.00 uur - 17.00 uur een kijkje te komen nemen.

Bekijk de website voor meer info

stoomtrein.png

Ritje door de bollenstreek
De opstapplaats is Den Bosch 25 april 2020

Tjoek tjoek! Wie dol is op stoomtreinen en zaterdag 25 april nog niets te doen heeft, mag deze datum nu meteen in de agenda blokken. Die dag kun je instappen voor het tofste treinritje ooit: een zes uur durende treinrit door de bollenstreek met – heel toepasselijk – de Bossche Bollenexpress.
De Bossche Bollenexpress, een prachtige oer-Hollandse stoomtreinrit door de kleurrijke bollenstreek met vertrek uit Den Bosch. Prijs inclusief koffie + echte Bossche Bol in de restauratie + fotostop(s) + prachtige uitzichten!

Bekijk de website voor meer info