toneel.png

21 t/m 30 september 2023
Boschwegse toneelgroep

Een hilarische, ontroerende én spectaculaire voorstelling: Winter ‘81: Liefde in Westendorf’.

Daan en Evelien willen in het huwelijksbootje stappen tijdens een romantisch weekend in het Oostenrijkse Westendorf. De plek waar hun Schijndelse families elkaar voor het eerst zullen ontmoeten, waar ze gaan skiën, de après-ski induiken én waar het nog maar de vraag is of ze elkaar ook daadwerkelijk het ‘ja-woord’ zullen geven.

Wat begint als een winterse droom veranderd in een ijskoude nachtmerrie als blijkt dat hun vaders, Bert en Frank, elkaar kennen van vroeger. Ooit waren ze beste vrienden, maar nu aartsrivalen. De twee verbolgen mannen zijn het over slechts één ding eens: ze moeten het huwelijk van hun kinderen, koste wat kost, saboteren.

Dit is het begin van een ‘wintersport‘ boordevol geheimen, romantiek en hilarische familieperikelen. ‘Winter ‘81: Liefde in Westendorf’ is, door Leon van Uden speciaal geschreven voor de Boschwegse toneelgroep en beloofd een groots spektakel te worden, onder regie van Jeanine van den Oetelaar.

Locatie: Manage de Molenheide te Schijndel

Voor meer info over dit evenement

circus.png

15 December 2023 t/m 1 Januari 2024
Wintercircus Pallasso

Kom naar de Brabantse provinciehoofdstad ’s-Hertogenbosch voor het enige echte Brabants wintercircus Pallasso en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

 

Wij bieden u een onvergetelijke nieuwe top voorstelling voor alle leeftijden, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de meest pure vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Een feest voor de gehele familie om niet snel te vergeten.

 

Wintercircus Pallasso: The Magical Winter Edition - dat moet je niet alleen zien, dat moet je beleven!

Bekijk de website voor meer info

vibes.png

Zaterdag 16 december 2023
Good Vibes Festival

Het is weer tijd voor Good Vibes Festival Winter edition. Wil jij genieten van de beste URBAN, DANCEHALL en REGGAE artiesten? Kom dan naar de MAINSTAGE in de BRABANTHALLEN in DEN BOSCH en maak er een mooi feest van samen met 6000 feestgangers. Check de eerste namen! Super Early Birds (beperkt) beschikbaar! Enjoy GOOD VIBES FESTIVAL and let's make it sweet!! 

Voor meer info over dit evenement

western.png

27 en 28 januari 2024
Western Experience

Volop muziek, dans & paarden tijdens de Western Experience
Top-country & western artiesten op Europa’s gezelligste country festival.

Bekijk de website voor meer info

uitagenda bernheze.png

Evenementen in Bernheze
Uitagenda

Iedere bestemming heeft ze wel: de jaarlijks terugkerende evenementen waar iedereen naar uitkijkt. De events waarover met trots wordt verteld en waarop iedereen zich al maanden zit te verheugen. Ook Bernheze is rijk aan dit soort evenementen. Van Heerlijk Heesch tot de 24-uurs Solexrace, ze zijn zeker een bezoek waard.

Bekijk de website voor meer info

noordkade2.png

Noordkade
De agenda op de Noordkade barst werkelijk uit zijn voegen

Er gaat hier nauwelijks een dag voorbij waarop niets te doen is. Voor jezelf, voor samen of wanneer je met een groep op zoek bent naar iets leuks: je vindt het in ons aanbod hieronder. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij de Afzakkerij of theater in de Blauwe Kei.

Bekijk de website voor meer info

kersouwe.png

Kersouwe Natuurtheater
Ervaar en Geniet

Met toneel en muziek en niet vergeten de after parties.

Er zijn elk jaar vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen. De Kersouwe is een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving.

Bekijk de website voor meer info