Altijd wel iets te beleven in de directe omgeving van Herkenhoek

uitagenda bernheze.png

Evenementen in Bernheze
Uitagenda

Iedere bestemming heeft ze wel: de jaarlijks terugkerende evenementen waar iedereen naar uitkijkt. De events waarover met trots wordt verteld en waarop iedereen zich al maanden zit te verheugen. Ook Bernheze is rijk aan dit soort evenementen. Van Heerlijk Heesch tot de 24-uurs Solexrace, ze zijn zeker een bezoek waard.

Bekijk de website voor meer info

kersouwe.png

Kersouwe Natuurtheater
Ervaar en Geniet

Met toneel en muziek en niet vergeten de after parties.

Er zijn elk jaar vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen. De Kersouwe is een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving.

Bekijk de website voor meer info

Paaspop - 20190419 - 007.jpg

Paaspop
10, 11 & 12 april 2020

In het Paasweekend. Gezelligheid, lol, feest en de beste muziek komen in het eerste festival van het jaar samen. Even eruit met Pasen dan is Paaspop een fantastische bestemming.

Bekijk de website voor meer info

atelier route.png

Open atelierroute Bernheze
Expositiedagen 13 en 19 april 2020

Op maandag 13 april en zondag 19 april 2020 zullen de deuren van ca. 20 Bernhezer kunstenaars weer voor publiek geopend zijn en nodigen zij u uit om tussen 11.00 uur - 17.00 uur een kijkje te komen nemen.

Bekijk de website voor meer info

stoomtrein.png

Ritje door de bollenstreek
De opstapplaats is Den Bosch 25 april 2020

Tjoek tjoek! Wie dol is op stoomtreinen en zaterdag 25 april nog niets te doen heeft, mag deze datum nu meteen in de agenda blokken. Die dag kun je instappen voor het tofste treinritje ooit: een zes uur durende treinrit door de bollenstreek met – heel toepasselijk – de Bossche Bollenexpress.
De Bossche Bollenexpress, een prachtige oer-Hollandse stoomtreinrit door de kleurrijke bollenstreek met vertrek uit Den Bosch. Prijs inclusief koffie + echte Bossche Bol in de restauratie + fotostop(s) + prachtige uitzichten!

Bekijk de website voor meer info

solex1.png

24-uurs Solexrace 2020
28, 29 en 30 augustus 2020

Op het festivalterrein zijn 5 feestarea's met diverse muziekstijlen, voor iedereen wat wil(d)s. We gaan op 28, 29 en 30 augustus 2020 weer groots uitpakken! We bestaan dan 14 jaar en dat beloofd weer een groot feest!

Drie dagen feest en spektakel voor jong en oud! 

Bekijk de website voor meer info