b2b festival.png

B2B Festival
zondag 25 en maandag 26 februari 2024

NieuwsFiets Media & Events organiseert op zondag 25 en maandag 26 februari 2024 voor de tweede keer het B2B FESTIVAL in de Brabanthallen in Den Bosch. Kort voordat het fietsseizoen 2024 losbarst, maar ook een moment waarop al voorzichtig vooruitgeblikt wordt naar 2025. Kortom een dubbel goede timing voor een éxtra contactmoment tussen vakhandel en industrie in Nederland en België.

Bekijk de website voor meer info

indoor brabant 2024.png

The Dutch Masters - Indoor Brabant 2024
7 t/m 10 maart 2024

The Dutch Masters wordt in 2024 gehouden van 7 t/m 10 maart. Vier dagen lang spring- en dressuurwedstrijden op top niveau. Hoogtepunten zijn de Rolex Grand Prix op zondagmiddag en de FEI World Cup Dressage Kür op Muziek op zaterdagmiddag.

Naast de internationale wedstrijden krijgen de nationale spring- en dressuurruiters een podium bij The Dutch Masters alsmede de para-dressuur- en ponyruiters. Voor het publiek is er volop keuze om er een leuke dag van te maken, van sport tot winkelen, eten en drinken.

Bekijk de website voor meer info

los in loosbroek.png

Los in Loosbroek
15 maart 2024

15 maart gaan we los in onze feesttent met deze fantastische line-up! 🆙 Niemand minder dan WC Experience, de Paloma's, Jannes & Dj Maarten de Groot staan bij ons op het podium. Dat wordt feest! 🎉

Scoor snel een ticket via

festival cement.png

Festival Cement
15 t/m 23 maart 2024

Elk jaar trakteert Festival Cement op een negendaags festival vol spannende voorstellingen. Zo’n 20 jonge makers uit Nederland en Vlaanderen tonen hun werk aan een nieuwsgierig publiek. Verspreid over 9 dagen zijn er gemiddeld 100 voorstellingen te zien. Op allerlei plekken in ’s-Hertogenbosch richten publiek en profs de blik op een nieuwe generatie podiumkunstenaars. Je ontdekt jonge makers en hun thematieken, nieuwe vormen en krijgt alternatieve voorstellen voor de toekomst.

Naast een programma vol voorstellingen, is er volop ruimte voor publiek, makers en professionals om elkaar te ontmoeten en met elkaar in dialoog te gaan en om zich te verdiepen in het uitgebreide contextprogramma.

En ook buiten het festival om doen we van alles voor verschillende groepen.

Bekijk de website voor meer info

paaspop.png

Paaspop Schijndel 2024
29 t/m 31 maart 2024

Paaspop: Dé opener van het festivalseizoen met meer dan 200 eye-popping acts uit binnen- en buitenland. 3 dagen vol jaw-dropping entertainment & amazement. 17+ breathtaking stages. Welcome to the greatest show on earth!

Al sinds jaar en dag is Paaspop het gezelligste festival van Nederland. Met een frisse, brede en bij tijden gewaagde programmering heeft elk van de podia zijn eigen entourage. Dit komt mede door de aankleding van het festival waar extra veel aandacht aan wordt besteed. Dus niet alleen ga je van tent naar tent en van band naar band, maa

Bekijk de website voor meer info

uitagenda bernheze.png

Evenementen in Bernheze
Uitagenda

Iedere bestemming heeft ze wel: de jaarlijks terugkerende evenementen waar iedereen naar uitkijkt. De events waarover met trots wordt verteld en waarop iedereen zich al maanden zit te verheugen. Ook Bernheze is rijk aan dit soort evenementen. Van Heerlijk Heesch tot de 24-uurs Solexrace, ze zijn zeker een bezoek waard.

Bekijk de website voor meer info

noordkade2.png

Noordkade
De agenda op de Noordkade barst werkelijk uit zijn voegen

Er gaat hier nauwelijks een dag voorbij waarop niets te doen is. Voor jezelf, voor samen of wanneer je met een groep op zoek bent naar iets leuks: je vindt het in ons aanbod hieronder. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij de Afzakkerij of theater in de Blauwe Kei.

Bekijk de website voor meer info

kersouwe.png

Kersouwe Natuurtheater
Ervaar en Geniet

Met toneel en muziek en niet vergeten de after parties.

Er zijn elk jaar vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen. De Kersouwe is een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving.

Bekijk de website voor meer info