oss vlooienmarkt.png

Zondag 19 mei 2024 Zondag 9 juni 2024 Zondag 30 juni 2024 Zondag 21 juli 2024 Zondag 11 augustus 2024 Zondag 8 september 2024
Kofferbakmarkt "Geffense Plas" in Oss.

Zoek je koopjes of ben je een verzamelaar! Kom dan naar de kofferbakmarkt om urenlang heerlijk te snuffelen en te genieten! Gezellig rondneuzen langs tweedehands kofferbakwinkeltjes, op deze unieke en populaire kofferbakmarkt rondom het water bij de Geffense Plas in Oss.

Bekijk de website voor meer info

jumping heeswijk.png 1.png

19 t/m 23 juni 2024
Jumping Heeswijk 2024: springlevend, altijd gezellig!

Van 19 t/m 23 juni staat hét paardenevenement weer bol van de spannende wedstrijden, sportieve springsport en gezellige activiteiten. Jumping Heeswijk is een springpaardenwedstrijd met een groot aantal rubrieken, verspreid over vijf dagen.
Brabantse gastvrijheid en bourgondisch genieten. Dat maakt het een aantrekkelijk en feestelijk evenement voor zowel voor deelnemers als toeschouwers.

Bekijk de website voor meer info

den dungen.png

28 t/m 30 juni 2024
Mini-festival Den Dungen Dobbert

Te gek mini festival aan het strand van de Meerse Plas (ook wel Dungens Gat genoemd) in Den Dungen. Er is drie dagen heel veel te zien en beleven!
Op vrijdagavond een concert van Brabants Straatorkest en muziek met DJ Henry Lauden. Op zaterdag en zondag is er een superleuk programma voor kinderen! Komen jullie ook?.
Vrijdag 19.00-23.00u | concert Brabants Straatorkest en DJ Henry Lauden
Zaterdag 13.00-23.00u | gevarieerd programma (zie website)
Zondag 11.00-18.00u | gevarieerd programma (zie website)

Bekijk de website voor meer info

noordkade2.png

Noordkade
De agenda op de Noordkade barst werkelijk uit zijn voegen

Er gaat hier nauwelijks een dag voorbij waarop niets te doen is. Voor jezelf, voor samen of wanneer je met een groep op zoek bent naar iets leuks: je vindt het in ons aanbod hieronder. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij de Afzakkerij of theater in de Blauwe Kei.

Bekijk de website voor meer info

kersouwe.png

Kersouwe Natuurtheater
Ervaar en Geniet

Met toneel en muziek en niet vergeten de after parties.

Er zijn elk jaar vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen. De Kersouwe is een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving.

Bekijk de website voor meer info

uitagenda bernheze.png

Evenementen in Bernheze
Uitagenda

Iedere bestemming heeft ze wel: de jaarlijks terugkerende evenementen waar iedereen naar uitkijkt. De events waarover met trots wordt verteld en waarop iedereen zich al maanden zit te verheugen. Ook Bernheze is rijk aan dit soort evenementen. Van Heerlijk Heesch tot de 24-uurs Solexrace, ze zijn zeker een bezoek waard.

Bekijk de website voor meer info