winterefteling.png

Winter Efteling
14 november 2022 t/m 5 maart 2023

In de Winter Efteling beleef je samen de meest onvergetelijke en warmste momenten.
Hier voelen zelfs de koudste dagen van het jaar het warmst aan en mogen de avonden nóg langer duren.
Duizenden twinkelende lichtjes zijn je gids door een wereld waar sprookjes tot leven komen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen en knus verlichte huisjes naar de sfeervolle pleinen waar vrolijke klanken klinken. In deze Wereld vol Wonderen zwier je over de ijsbaan met je lief en slee je samen gierend van een glijhelling in het IJspaleis. Óf smelt je weg bij je favoriete sprookje en laat je je verwonderen in de meest betoverende attracties.

Bekijk de website voor meer info

aaland dag.png

Gezellige markt met streekproducten
Op zondag 2 april 2023

Er zijn veel lokaal geproduceerde producten te vinden, zoals honing, meel, verse kruiden, vlees, bier en wijn. Daarnaast ontdek je er verschillende ambachten. Je kunt dus heerlijk rondsnuffelen, de ondernemers leren kennen en een kijkje nemen bij onze lieve alpaca’s. De alpaca’s zitten begin april vol in de wol, dus ze zien er extra mooi uit. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen zich laten schminken. Net als anders kunnen ze zich ook uitleven in onze speeltuin met trampoline, duikelrek en grote zandbak met waterpomp. Tegen betaling is het mogelijk om een toffe alpaca speurtocht te doen.

Er is buiten een horeca kraam met eten en drinken. Ook de Alpacabar is geopend met een terras aan de alpacaweide.

Entree is gratis, maar we willen je vragen om vooraf een gratis ticket te bestellen via onderstaande website.  

Bekijk de website voor meer info

Paaspop 2023.png

Paaspop in Schijndel
7 t/m 9 april 2023 | Festivalterrein De Molenheide | Schijndel (Meierijstad)

Paaspop 2023 in Schijndel vormt weer de start van het festivalseizoen en het wordt de meest spectaculaire editie ever!

Eerste namen Line-up:
George Ezra, Armin van Buuren, Goldband, Di-rect, Antoon, Flemming, Rondé, S10, Son Mieux, Triggerfinger, Danny Vera, Davina Michelle, Mula B, en nog vele anderen.

Voor meer info over dit evenement

jes en juke town.png

Jazz in Duketown in Den Bosch
26 t/m 29 mei 2023

Het grootste gratis jazzfestival van Nederland.
Op de gratis te bezoeken podia in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch treden nationaal en internationaal bekende muzikanten op

Jazz voor alle leeftijden
Het festival richt zich op jazz en aanverwante muzieksoorten, zoals soul en funk gerelateerde jazz. Jazz in Duketown programmeert ook nieuwe, aankomende bands, die later te zien zijn op andere (niet jazz) festivals. De brede en vernieuwende programmering laat zien dat jazz voor alle leeftijden is.

Bekijk de website voor meer info

uitagenda bernheze.png

Evenementen in Bernheze
Uitagenda

Iedere bestemming heeft ze wel: de jaarlijks terugkerende evenementen waar iedereen naar uitkijkt. De events waarover met trots wordt verteld en waarop iedereen zich al maanden zit te verheugen. Ook Bernheze is rijk aan dit soort evenementen. Van Heerlijk Heesch tot de 24-uurs Solexrace, ze zijn zeker een bezoek waard.

Bekijk de website voor meer info

noordkade2.png

Noordkade
De agenda op de Noordkade barst werkelijk uit zijn voegen

Er gaat hier nauwelijks een dag voorbij waarop niets te doen is. Voor jezelf, voor samen of wanneer je met een groep op zoek bent naar iets leuks: je vindt het in ons aanbod hieronder. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij de Afzakkerij of theater in de Blauwe Kei.

Bekijk de website voor meer info

kersouwe.png

Kersouwe Natuurtheater
Ervaar en Geniet

Met toneel en muziek en niet vergeten de after parties.

Er zijn elk jaar vele optredens van bekende bands en beroemde zangers en zangeressen. De Kersouwe is een natuurtheater in een fantastische mooie omgeving.

Bekijk de website voor meer info