Workshops

Wij wensen jullie alvast heel veel plezier en gezelligheid bij een van deze workshops

Sven Bosch.png

Goochel Workshop
Unieke kans

De unieke kans om kennis te maken met de bijzondere wereld van een professionele goochelaar… een uitje om niet snel te vergeten!

De workshop bestaat uit…

Sven Bosch biedt een goochelworkshop aan, waarbij de professionele goochelaar u de mysteries van het goochelen onthuld. Laat u verassen en verbazen door de vingervlugge, enthousiaste goochelaar, die u graag meeneemt in zijn wereld.  

U leert onder andere het lezen ven gedachten, door middel van lichaamstaal te analyseren en dit te gebruiken in uw voordeel. Daarnaast geeft Sven Bosch u een volledige goochelshow waar hij alles achteraf haarfijn aan u uitlegt.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Sven Bosch via het telefoonnummer: 0654641070 of door te mailen naar: info@sven-bosch.nl

Winery & Herbs
Diverse workshops met wijn

Verbouwen van fruit, druiven, kruiden en het proeven en produceren van wijn, jams en kruidentheeën zijn thema's van workshops.

Ook met excursies in de kruidentuin, rondleidingen in de wijnmakerij of de fruittuinen nemen ze bij Winery & Herbs jullie mee in de heerlijkheid die de natuur kan bieden. Natuurlijk kunnen jullie ook genieten van wijnproeverijen en jullie familie- vriendenuitje bij Winery & Herbs organiseren. Kijk onder meer info of er een leuke activiteit voor jullie bij zit:

lachen.png

Lachworkshop
Samen lachen is dubbel plezier

Heb je iets te vieren? Of wil je zomaar lachen met je vrienden, familie of buren? Samen een lachworkshop doen is een bijzondere ervaring. Je lacht zomaar, zonder reden, het gaat nergens over. En dat levert enorm veel plezier, ontspanning en verbinding op. Probeer het eens!

Prijs

Geen groep is gelijk. Het aantal deelnemers, de duur van de workshop, de locatie in het land; het speelt allemaal een rol bij de prijs. Kortom: de prijs is maatwerk.
Tarieven

Wil je meer weten over de lachmeditatie?
Neem contact op

likeur maken.png

Workshop Likeur maken
De Heische Hoeve, Loosbroek

Mogelijk op 2,2 km. afstand van Herkenhoek

Er wordt begonnen met een rondleiding door de distilleerderij waar jullie kennis maken met het productieproces van alcohol uit fruit en uit graan.
En uiteraard gaan jullie elk een eigen fles (20cl) maken van de likeur van jouw eigen voorkeur.
Meer info

atelier.png

Masker maken van elkaars gezicht
Op locatie Herkenhoek

Prijzen
Op Atelier de Muze, (Den Bosch) verzorgd met hapjes/drankjes tot 20 deelnemers € 40 p.p. all-in (incl. 21% btw, materiaal, hapjes/drankjes).

Op een door U uitgekozen locatie (Kan Herkenhoek zijn) -zonder hapjes/drankjes - tot 20 deelnemers € 450 ex btw. Bij grotere groepen zakt de prijs p.p. steeds verder. 

Nadat de maskers gedroogd zijn tijdens de pauze in de workshop kan ieder aan de gang met zijn eigen masker of dat van een ander. Hoe zie je jezelf, een vriend, familielid of collega?? Verf in allerlei tinten en andere materialen staan tot je beschikking om het masker de uitstraling te geven die jij wenst. 

Bezoekersinformatie
Atelier de Muze
Atelier E
Poeldonkweg 5
5216 JX Den Bosch (Noord-Brabant)
Telefoon: 0647660051
meer info

pauline en carlos.png

"een paard als uw spiegel”
Nieuw op Herkenhoek

Op een actieve en gezellige manier leert u meer over jezelf. Het klinkt misschien wat vreemd maar paarden laten u zien hoe u in elkaar steekt. Tijdens de workshop ontdekt u wat er bedoelt wordt met het spiegelen van paarden. Er worden activiteiten gedaan naast het paard Carlos op een gezellige en luchtige manier, samen met uw vrienden of familie.
Tijdsduur +/- 2 uur  Kosten € 250.00
Maximaal aantal personen 20

Ik ben Pauline Moorees en ik werk als coach op Herkenhoek samen met het paard Carlos. Ik coach teams vanuit het bedrijfsleven en groepen.  

Bekijk de website

adventure den bosch.png

Virtual reality Op Locatie Herkenhoek
Beleef een complete VR Experience!

Ontdek virtual reality en laat je verrassen door een virtuele wereld die jouw zintuigen op hol doen laten slaan. Geniet van je collega’s, vrienden of familie terwijl zij omgaan met hoogtevrees of naar beneden denderen in een achtbaan. Assisteer je teamgenoten en help de bom te ontmantelen voordat deze afgaat. Zijn jullie meer van de actie? Zorg dat jouw geweer altijd geladen is en ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang?
De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jullie kiezen zelf wat je graag wilt spelen!

Bekijk de website