Workshops

Wij wensen jullie alvast heel veel plezier en gezelligheid bij een van deze workshops

Annelies vd Broek.png

Coaching met paarden
Locatie is op loopafstand van Herkenhoek

Paarden leven buitengewoon intuïtief en laten ons zien of ons gedrag congruent is. Zo geven zij feedback op ons gedrag, ons gevoel en ons zijn. Ze tonen waar potentieel ligt te wachten en wat je te doen staat om je levensenergie te laten stromen. Dit doen ze op confronterende en liefdevolle wijze, zonder oordeel, in het hier en nu.

Bekijk de website van Annelies

Sven Bosch.png

Goochel Workshop
Unieke kans

De unieke kans om kennis te maken met de bijzondere wereld van een professionele goochelaar… een uitje om niet snel te vergeten!

De workshop bestaat uit…

Sven Bosch biedt een goochelworkshop aan, waarbij de professionele goochelaar u de mysteries van het goochelen onthuld. Laat u verassen en verbazen door de vingervlugge, enthousiaste goochelaar, die u graag meeneemt in zijn wereld.  

U leert onder andere het lezen ven gedachten, door middel van lichaamstaal te analyseren en dit te gebruiken in uw voordeel. Daarnaast geeft Sven Bosch u een volledige goochelshow waar hij alles achteraf haarfijn aan u uitlegt.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Sven Bosch via het telefoonnummer: 0654641070 of door te mailen naar: info@sven-bosch.nl

workshops1.nl.png

4 verschillende workshops bij workshops.nl
Zij verzorgen workshops door heel Nederland.

Zij bieden u een keuze uit 4 verschillende workshops: Naaktmodel tekenen, sushi maken, bonbons maken, elkaars hoofd boetseren.
Leuk voor uw teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, teambuildingsuitjes, vergaderbreaks, vrijgezellenuitjes, familie-uitjes etc.
De workshops zijn energiek, inspirerend, humorvol en echt een feestje.

Bekijk de website voor meer info

lachen.png

Lachworkshop
Samen lachen is dubbel plezier

Heb je iets te vieren? Of wil je zomaar lachen met je vrienden, familie of buren? Samen een lachworkshop doen is een bijzondere ervaring. Je lacht zomaar, zonder reden, het gaat nergens over. En dat levert enorm veel plezier, ontspanning en verbinding op. Probeer het eens!

Prijs

Geen groep is gelijk. Het aantal deelnemers, de duur van de workshop, de locatie in het land; het speelt allemaal een rol bij de prijs. Kortom: de prijs is maatwerk.

Wil je meer weten over de lachmeditatie?
Bekijk hun website.

Bekijk de website voor meer info

Winery & Herbs
Diverse workshops met wijn

Verbouwen van fruit, druiven, kruiden en het proeven en produceren van wijn, jams en kruidentheeën zijn thema's van workshops.

Ook met excursies in de kruidentuin, rondleidingen in de wijnmakerij of de fruittuinen nemen ze bij Winery & Herbs jullie mee in de heerlijkheid die de natuur kan bieden. Natuurlijk kunnen jullie ook genieten van wijnproeverijen en jullie familie- vriendenuitje bij Winery & Herbs organiseren. Bekijk hun site of er een leuke activiteit voor jullie bij zit:

Bekijk de website voor meer info

atelier.png

Masker maken van elkaars gezicht
Op locatie Herkenhoek

Prijzen
Workshops op locatie Herkenhoek:

incl. materialen en 21% btw, tot 10 deelnemers € 250 all-in
deelnemer meer € 12,50 incl. erbij
hoe meer deelnemers hoe lager de prijs p.p.

glasworkshops vanaf € 60 p.p.

afstand boven 20 km enkele reis € 0,19 per km

Nadat de maskers gedroogd zijn tijdens de pauze in de workshop kan ieder aan de gang met zijn eigen masker of dat van een ander. Hoe zie je jezelf, een vriend, familielid of collega?? Verf in allerlei tinten en andere materialen staan tot je beschikking om het masker de uitstraling te geven die jij wenst. 

Bezoekersinformatie
Atelier de Muze
Atelier E
Poeldonkweg 5
5216 JX Den Bosch (Noord-Brabant)
Telefoon: 0647660051

Bekijk de website voor meer info

adventure den bosch.png

Virtual reality Op Locatie Herkenhoek
Beleef een complete VR Experience!

Ontdek virtual reality en laat je verrassen door een virtuele wereld die jouw zintuigen op hol doen laten slaan. Geniet van je collega’s, vrienden of familie terwijl zij omgaan met hoogtevrees of naar beneden denderen in een achtbaan. Assisteer je teamgenoten en help de bom te ontmantelen voordat deze afgaat. Zijn jullie meer van de actie? Zorg dat jouw geweer altijd geladen is en ga de strijd aan met zombies! Houd jij je zenuwen in bedwang?
De mogelijkheden zijn eindeloos, maar jullie kiezen zelf wat je graag wilt spelen!

Bekijk de website

tarrot astrid.png

workshop door Astrid!
Kan zoveel lucht of diepgang krijgen

Denk bijvoorbeeld aan:
• Mini-consulten, waarin Astrid met behulp van drie tarotkaarten specifieke vragen beantwoordt;
• Een workshop tarot, waarbij je jouw persoonlijkheidskaart interpreteert en oefent met een eenvoudige legging;
• Een evaluatie van de groepsdynamiek met hulp van de kaarten. Welke patronen, valkuilen, kwaliteiten en groeimogelijkheden zijn er in de groep?

Bekijk de website voor meer info

likeur maken.png

Workshop Likeur maken
De Heische Hoeve, Loosbroek

Mogelijk op 2,2 km. afstand van Herkenhoek

Er wordt begonnen met een rondleiding door de distilleerderij waar jullie kennis maken met het productieproces van alcohol uit fruit en uit graan.
En uiteraard gaan jullie elk een eigen fles (20cl) maken van de likeur van jouw eigen voorkeur.

Bekijk de website voor meer info